MenuSpreuken | Erfheksen

Spreuken

Spreuk | Erfheks

De liefde, financiƫn, gezondheid en vele andere dingen, dit zijn onder andere de dingen waar spreuken voor gebruikt worden. Wicca spreuken mogen nooit gebruikt worden om een ander te schaden, zelfs niet om een ander te helpen als diegene er geen toestemming voor gegeven heeft.

De meeste spreuken bestaan uit een handeling en een rijmende spreuk. Vele coven's schrijven hun eigen spreuken en zelf kunt u dat ook. Het belangrijkste is, dat u spiritueel ingesteld bent en uzelf in hogere sferen laat komen, doormidden van een ritueel of meditatie. Het moment dat u voelt in de stemming te zijn roept u de spreuk herhaaldelijk.

Zorg ervoor dat u nadat u heeft afgerond weer goed aard met de grond, anders heeft u kans om in die hogere sferen te blijven.

Een zelf geschreven spreuk hoeft geen perfect gedicht te zijn, als je er maar je ware spirituele gevoel in legt. Een voorbeeld van zo'n simpel geschreven spreuk voor als je hond bijvoorbeeld weggelopen is: Boris Boris waar ben je nou, keer je om en kom maar gauw. Zo simpel is 't! Om zo'n spreuk te versterken kan je altijd een object of foto erbij nemen over hetgeen waar de spreuk voor is.